Adresse:Strandgata 17 B, 2815 Gjøvik

TJENESTER

Velkommen

Om Oss

Autorisert Red Wing Shoes verksted som holder dine Red Wing originale. Har Norges bredeste utvalg innenfor Red Wing Heritage produktene som er av ypperste kvalitet. Deres produkter er laget for å vare.
Lager lærbelter med trendy spenne etter ditt ønske i svart,brunt vanlig lær, men også i fettlær som er vesentlig sterkere.

Er spesialist på reparasjon av kvailtetsko som er randsydd med enten lær eller gummi.
Såler om fjellstøvler også med Vibram.
Har du spørsmål så ta kontakt med oss!
våre

Tjenester

Trenger yndlingsparet en reperasjon?

Ta kontakt med oss for en hyggelig og uforpliktende samtale, eller kom innom oss så ser vi hva vi kan gjøre.
PRISER
tilbakemeldinger

FRA VÅRE KUNDER

Ekte skomaker som kan fikse alt av sko og mye mer. Skinn og lær arbeid for f.eks. skinnjakker, motorsykkel vesker/seter, belter osv.
Utsalg av kvalitets sko fra både RedWing og Loake pen sko og hverdags sko.
Hyggelig og god og rask kundeservice.

Kay-Kjetil Pedersen

Via Google

Denne forretningen har en meget høy servicegrad og særdeles bra kundeoppfølging. Kvaliteten og utførelsen på jobben er av ypperste klasse. Jeg hadde et problem som det hastet med og dette ble tatt hånd om samme dag. Er veldig takknemlig for at det fortsatt finnes en faghandel / verksteder som dette i 2018. Vil gi mine aller beste anbefalinger om Skomaker Våge til alle som spør

Jon Anders Sivesind

Via Facebook

Var innom og kjøpte et par Red Wings forleden. Det er moro å høre på skikkelige fagfolk som kan sine saker! Verdt et besøk her folkens!!!

Terje Meistad

Via Facebook

Svært fornøyd med både service, kjøp av Red Wing sko og div sko prosjekter! Herlige folk med Gjøviks beste mascot, hunden Kira????(FYI: elsker hundegodis????=BFF)

Ava Twang

Via Facebook